Industrie
Igienizarea linilor de productie, procesare, ambalare si a spatiilor de depozitare

Industria alimentara

In prezent, 90% din cazurile de contaminare a alimentelor apar in timpul proceselor de  preparare si ambalare. In industria alimentara se folosesc in mod traditional detergenti si dezinfectanti puternici pentru eliminarea bacteriilor de pe liniile de productie si ambalare. Procesele traditionale de curatare, degresare si dezinfectie se realizeaza in patru etape: curatare cu apa si detergenti, aplicarea de dezinfectanti, clatirea cu apa si uscarea suprafetelor.

Prin utilizarea echipamentelor cu vapori saturati uscati Tehnovap, acest proces se simplifica in mod considerabil,  prin reducerea duratei activitatilor de curatare, economii semnificative cu privire la detergenti si dezinfectanti, acestea avand un impact semnificativ prin reducerea costurilor si indeplinirea celor mai ridicate standarde de igiena.  Bacteriile si microorganismele sunt eliminate in totalitate, prin soc termin localizat.

Industria vinurilor 

Suprafetele de inox pot fi curatate si dezinfectate cu un efort scazut, in comparatie cu alte metode. Suprafetele interioare ale recipientilor de depozitare, liniile de procesare si imbuteliere prezinta dificultati in ceea ce priveste curatarea eficienta, datorita spatiilor inguste. Cu ajutorul echipamentelor de curatare cu vapori saturati Tehnovap, aceasta activitate este eficientizata in mod considerabil, asigurand indepartarea bacteriilor, reziduurilor si a murdariei chiar si de pe suprafetele imposibil de ajuns prin alte metode, fara a utiliza detergenti.